Dobro odabrana paleta boja može učiniti čuda u unutarnjem uređenju, izazvati snažne emocije, smanjiti ili povećati prostor i potaknuti razne podsvjesne reakcije. Boja je najvažniji, najizazovniji i najizražajniji element dizajna, a za kreativce, individualce, modno osviještene i one koji uvijek traže više, Sika EmotionFloor® je idealan izbor. Ovi moderni dizajnerski podovi dolaze u gotovo beskrajnoj paleti boja i najljepši su ukras svakog prostora.

Sika EmotionFloor® podni sustavi dio su najnovijih trendova u dizajniranju interijera. Pružaju jedinstven monolitni izgled i individualni ambijent u najrazličitijim privatnim i poslovnim prostorima. Impresivan estetski dojam podova moguće je postići kombinacijom čak 40 dostupnih boja, u najrazličitijim tonovima i s posebnim efektima koji ih čine vrlo ugodnim za boravak.

Temelj Sika EmotionFloor® podnih sustava je SikaDecor® 801-Nature specijalni mikro-cement i sintetička emulzija. Nanosi se u svega nekoliko koraka, jednostavno, brzo i učinkovito. Uz podne površine, može se upotrebljavati i na zidovima, a prikladan je i za unutarnju i vanjsku primjenu. Opcije su bezbrojne, na prvi sloj u jednoj boji moguće je nanijeti drugi sloj u sasvim drugoj boji, a uzorci koji nastaju uvijek su drugačiji i jedinstveni jer u potpunosti ovise o osobi koja ih nanosi.

Ovim podnim sustavima moguće je prekriti i postojeće keramičke pločice, a vrlo često se ugrađuju u velikim trgovačkim centrima, izložbenim prostorima, galerijama i muzejima, vrtićima i školama te suvremenim uredskim prostorima i ordinacijama. Izuzetno dobro prianjaju na većinu građevinskog materijala, postojani su na UV zračenje i odlične su obradivosti.

Sika EmotionFloor® podni sustavi ne zapanjuju samo izgledom, već i svojim tehničkim karakteristikama – udobni su za hodanje i otporni na habanje, posebice na oštećenja koja izazivaju kotačići uredskih stolica, a pritom su i vrlo jednostavni za održavanje.

Za svakoga tko traži moderan podni sustav izuzetne kvalitete, dugotrajnosti i vizualnog efekta, Sika EmotionFloor® idealan je izbor. Za više informacija posjetite www.sika-croatia.hr.

Sika je švicarska kompanija specijalizirana za tržište građevinske kemije, lider u razvoju i proizvodnji sustava za lijepljenje, brtvljenje, hidroizolaciju, ojačanja i zaštitu u građevinskom sektoru i automobilskoj industriji. Sika ima podružnice u 101 zemlji diljem svijeta, a proizvodnja se odvija u više od 300 tvornica. Više od 24 000 zaposlenih u 2018. godini ostvarilo je ukupnu prodaju od 6.87 mlrd CHF.

spozorirani članak