Ime Frühwald stoji kao sinonim kvalitete, inovacija i dizajna na području opločnika i ploča. Kupce uvijek iznova oduševljavamo našim visoko kvalitetnim proizvodima, a posebno smo ponosni na našu podršku kupcima, kao i sveobuhvatno i profesionalno, osobno savjetovanje.

Sofisticirani asortiman proizvoda, koji zadovoljava zahtjevne želje kupaca uz širok raspon individualnih mogućnosti, samo je jedna strana priče o našem uspjehu. Sveobuhvatna stručnost u savjetovanju, izuzetna kvaliteta usluga i visoka razina svijesti o uspješnosti naših zaposlenika čine tvrtku Frühwald onime što odlikuje grupaciju koja posluje na međunarodnoj razini s lokalnom kompetentnošću zahvaljujući proizvodnim i distribucijskim strukturama u raznim državama. Svoju podršku kupcima upotpunjujemo suradnjom s brojnim trgovinskim partnerima i obrtnicima. Na adresi www.fruehwald.hr pronaći ćete inspiraciju u našoj širokoj ponudi proizvoda.

U našem aktualnom katalogu proizvoda za Vas smo saželi najnovije sezonske trendove za 2020./21. godinu. Primjerice, našim novim Cocooning konceptom direktno u Vaš dom unosimo visok stupanj ugode ili sasvim novi dizajn nadahnut prirodom.

Sa osvježavajućom paletom boja naš program proizvoda u 2020. godini nudi nove površine – od obrađenih, do fino pjeskarenih – koje će vas oduševiti svojom kvalitetom. Stoga su sada svi naši proizvodi iz pogona u Dicmu, blizu Splita, kompletno hidrofobizirani. Ove novosti su dio naše snage donošenja inovativnih rješenja koja stvara pravo srce Frühwalda, a kojoj smo se obvezali s pogledom u našu budućnost.

Atraktivni i inovativni proizvodi, izrađeni u sklopu  najmodernijih tehnoloških procesa sada obogaćuju naš dokazani i uspješan asortiman sa novim površinama, bojama i mogućnostima kombiniranja.

Bilo u privatnom ili javnom sektoru – naši stručnjaci točno znaju što je najvažnije kod uređivanja vrtova, terasa i kolnih ulaza, ili pak ulica i trgova. U ovom katalogu pronaći ćete korisne savjete naših stručnjaka za ispravno postavljanje te informacije o optimalnoj upotrebi naših proizvoda.

Kvaliteta i održivost od A do Ž

Kada je riječ o popločavanju površina u najrazličitijim mogućim područjima, u Frühwaldu imamo nešto vrlo bitno zajedničko s našim kupcima: najviše standarde.

  • Naši kreativni timovi uvijek su u potrazi za novim dizajnom površina. To se odnosi na pojedinačne blokove, pakete blokova ili na kombinirana rješenja, gdje se gotova površina spaja sa zidovima i drugim konstrukcijskim elementima.
  • U laboratorijima pronalazimo optimalnu mješavinu materijala za dugovječne proizvode.
  • U proizvodnom pogonu proizvodni timovi nadziru kvalitetu svakog pojedinog bloka u svim fazama njegovog proizvodnog procesa.
  • Logistika skladištenja i prodaje primjenjuje isključivo certificirane procese pakiranja i dostave, sve dok pažljivo složena paleta ne pristigne sigurno do našeg distributera ili krajnjeg kupca.

Opločnici i sustav ploča

Naši novi opločnici pod nazivima  Tiziano, Finessa i La Piazza Grande nude površine od obrađenih do fino pranih, modernu paletu izbora boja, dok svojom impregniranom površinom i punom hidrofobizacijom ispunjavaju i najveće standardne kvalitete i funkcionalnosti.

Ploče Lungo Balaton  i  Lungo Dalmatia svojim površinama i bojama izražavaju našu povezanost sa istoimenim regijama u kojima djelujemo. Tiziano ploča postavlja nova mjerila u obradi površina i nastavlja našu tradiciju proizvodnje opločnika s duhom mediteranskog načina života.

 

Frühwald d.o.o.

Prisoje 24, 21232 Dicmo

Hrvatska

T: +385 21 837 659

E-Mail: office@fruehwald.hr

 

spozorirani članak